Link til forsiden  

 Opgradering til Office 2016

 

Mange nyheder

Microsofts nye Office 2016 er udviklet med udgangspunkt i Windows 10-konceptet og fortsætter udviklingen fra Office 2013 med at optimere versionerne af Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook til Office-apps, som kan anvendes overalt via cloud teknologien, uanset om du bruger pc, tablet eller smartphone.

Du får forklaret, hvilke tanker og idéer, der ligger til grund for den nye Office 2016. Desuden får du forklaret, hvilke nyheder, forbedringer og ændringer, du finder i Office 2016, så du efterfølgende hurtigt, fleksibelt og med en positiv indgangsvinkel kan komme i gang med at udnytte de mange nye muligheder.

Disse kurser vil hjælpe med en langt mere gnidningsløs overgang til Office 2016.

Vi har også stadigvæk opgraderingskurser til Office 2013. Læs mere her.

 

Målgrupper

Kurserne henvender sig til personer, der enten for nyligt har opgraderet til Office 2016 eller har planer om dette i fremtiden. Seminaret henvender sig til alle grupper af personer, f.eks. IT-administratorer, superbrugere eller almindelige brugere, som skal beskæftige sig med Office 2013.

 

Skræddersy

Skræddersy dine egne firma kurser.

Ønsker du og dit firma at vægte indholdet anderledes, så dette passer til jeres behov, kan dette gøres i samråd med den pågældende instruktør. Det kan f.eks. være, at I opgraderer fra en tidligere version som Office 2003 eller evt. ønsker at bruge mere tid på et specifikt program frem for de andre. Ring og aftal nærmere på 2361 0177.

 

Eksempel

WedoIT har i tæt samarbejde med Helsingør Kommune udviklet 2 forskellige kursusformer med fokus på nyhederne i Office-pakken.

Kursusformer, som er valgfrie for den enkelte medarbejde:
  • Seminarer, afholdt som live demo for en større forsamling, typisk en 20-50 personer per seminar
  • Hands-on kurser, afholdt i et IT kursuslokale, op til 12 personer per kursus, hvor hver kursist får sin egen pc

Seminarerne tager 2 timer og Hands-on kurserne er alle af 3 timers varighed. Kurserne afvikles med et formiddagshold fra kl. 9.00-12.00 samt et eftermiddagshold fra kl. 13.00-16.00, så vores instruktør kan afvikle to kurser på en dag.

Ligeledes har WedoIT lavet en nyhedsportal, hvor medarbejderne via selvstudie kan læse mere om nyhederne og ideerne bag den nye Office-pakke.

Herudover har WedoIT leveret en skræddersyet Office 2013 bog, kaldet ”Nyheder i Office 2013”. Bogen er bl.a. udarbejdet med skærmbilleder af kommunens egen løsning. Den er på 174 A4 sider.

 

Kursusbeskrivelser

Nedenstående kursusbeskrivelser skal blot betragtes som inspiration.

Nyheder i Excel 2016
Nyheder i Office 2016
Nyheder i Outlook 2016
Nyheder i PowerPoint 2016
Nyheder i Word 2016
Opgradering til Office 2016

Dit kursus vil blive bygget efter din virksomheds konkrete behov. For dig betyder dette, at deltagerne får netop den viden, der er vigtig for at kunne gøre hverdagen endnu nemmere.

 

Referencer

WedoIT har afholdt opgraderingskurser hos følgende kunder:

Helsingør Kommune
Holbæk Kommune
Hvidovre Kommune
Ishøj Kommune
Rødovre Kommune
Solrød Kommune
Tårnby Kommune
Dansk Boldspil-Union
DBU Sjælland
Dansk Svømmeunion
Kost og Tekstilskolen, Rødding
Lyngkilde, Næstved

 

Skriv eller ring for mere information om dette kursus.